Een corsage laten maken

De corsage voor de bruidegom wordt afgestemd op het bruidsboeket. De bloemen die gebruikt worden in het bruidsboeket worden ook verwerkt in de bruidegomcorsage. Dit zal samen een mooi geheel vormen. Dit gaan jullie bijvoorbeeld terug zien op de foto’s van de huwelijksdag.

Voor de corsages van de gasten kunnen we alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een mooie roos afgewerkt met een fijn bloemetje en groen of juist een kleine eenvoudige corsage met gipskruid. De corsages worden afwerkt met een speldje of magneetje.

In drie stappen jouw corsage

Bespreking mogelijkheden

Samen bespreken we jullie wensen. Doormiddel van verschillende foto’s die door jullie worden aangeleverd kunnen we een goed beeld vormen van jullie ideeën.

Datum vastzetten

Wanneer jullie akkoord hebben gegeven kunnen we de datum vast zetten in de agenda. Vlak voor de huwelijksdag hebben we contact. Dan wordt alles nogmaals besproken en zijn de corsages helemaal naar wens.

De huwelijksdag

De corsages worde vlak van te voren gemaakt waardoor de bloemen er de gehele dag fantastisch uit zullen zien. Verder hoeven jullie alleen maar te genieten.

Voorbeelden

Klik op een foto om hem in het groot te bekijken.

Veel gestelde vragen

Hoeveel kost een corsage voor gasten?
Dit hangt af van de bloemen die worden verwerken in de corsage. Er zit verschil in prijs wanneer je voor een volle corsage kiest met 3 bloemen of juist alleen toefje gipskruid. Denk aan een prijs rond de 5 euro.
Waar haal jij je bloemen vandaan?
Yes! Bruidswerk is gevestigd in het Westland en daarom wordt er uitsluitend gewerkt met lokale producten. Hierdoor kunnen we vers en kwalitatief goede corsages leveren.
Kan ik mijn wensen doorgeven voor de corsages?
Graag horen we jullie wensen wat betreft de corsages, hierin is een hoop mogelijk. Het is prettig wanneer er foto’s worden toegevoegd bij de aanvraag. Hierdoor kunnen we een advies geven over wat wel en niet mogelijk is. Hou bijvoorbeeld rekening met seizoensproducten.
Waarom moet je voor Yes! Bruidswerk kiezen?
Bij Yes! Bruidswerk wordt gewerkt met de mooiste lokale producten. Daarnaast zijn alle wensen bespreekbaar en willen we er vooral voor zorgen dat jullie geen omkijken hebben naar de bloemen op de dag zelf.
Hoeveel kost een corsage voor de bruidegom?
De corsage voor de bruidegom wordt kosteloos geleverd bij het bruidsboeket.
Hoelang van te voren moet ik corsages bestellen?
Omdat Yes! Bruidswerk graag corsages wilt maken die helemaal naar wens zijn is het wel te adviseren om ruim van te voren contact op te nemen. Toch last minute nog corsages nodig? Uiteraard kan dit ook geregeld worden.
Hoelang blijven de bloemen vers?
Omdat er uitsluitend wordt gewerkt met lokale producten zullen deze bloemen altijd vers ingekocht worden. Yes! Bruidswerk zorgt er voor dat de bloemen op jullie trouwdag op hun mooist zijn. Denk bijvoorbeeld aan rozen die al wat meer open zijn waardoor jullie optimaal kunnen genieten van deze producten.

Laten we samen jouw bruiloft onvergetelijk maken

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!