Een bruidsboeket laten maken

Het bloemwerk op jullie bruiloft is erg belangrijk maar het bruidsboeket is toch wel een van de belangrijkste onderdelen hiervan. Het boeket is bepalend voor de sfeer die je wilt uitstalen op deze dag. Daarom zorgen we er samen voor dat het bruidsboeket helemaal aansluiten op jullie wensen. Een handgebonden bruidsboeket is een techniek die je tegenwoordig vaak tegenkomt. Dit is een boeket waarbij de stelen nog zichtbaar zijn en is afgewerkt met een mooi lint of een stuk touw. Het boeket is was losser gebonden en past helemaal bij deze tijd.

In drie stappen jouw bruidsboeket

Bespreking mogelijkheden

Samen bespreken we jullie wensen. Door middel van verschillende foto’s die door jullie worden aangeleverd en mijn voorbeelden kunnen we een goed beeld vormen van jullie ideeën.

Datum vastzetten

Na een akkoord gaan we de datum vast zetten in de agenda. Vlak voor de huwelijksdag hebben we contact. Dan wordt alles nogmaals besproken en zal het bruidsboeket helemaal naar wens zijn.

De huwelijksdag

Het boeket zal vlak van te voren worden gemaakt waardoor het boeket de gehele dag vers is en er fantastisch uit zal ziet. Verder hoeven jullie alleen maar te genieten.

Voorbeelden

Klik op een foto om hem in het groot te bekijken.

Veel gestelde vragen

Hoeveel kost een bruidsboeket?
Dit hangt af van de bloemen die worden verwerken in het bruidsboeket. Bestaat het bruidsboeket merendeel uit rozen? Denk dan aan een prijs vanaf € 60,-. Wil je verschillende soorten bloemen in het bruidsboeket? Hou dan rekening met een prijs vanaf € 90,-. Deze prijzen zijn inclusief de corsage voor de bruidegom. Die doen we er gewoon bij!
Hoelang van te voren moet ik een bruidsboeket bestellen?
Omdat Yes! Bruidswerk graag een bruidsboeket wilt maken die helemaal aansluit op jullie wensen is het wel te adviseren om ruim van te voren contact op te nemen. Zo kunnen we er voor zorgen dat het bruidsboeket helemaal naar wens is. Toch last minute een boeketje nodig? Uiteraard kan dit ook geregeld worden.
Hoelang blijven de bloemen vers?
Omdat er uitsluitend wordt gewerkt met lokale producten zullen deze bloemen altijd vers ingekocht worden. Yes! Bruidswerk zorgt er voor dat de bloemen op jullie trouwdag op zijn mooist zijn. Denk bijvoorbeeld aan rozen die al wat meer open zijn waardoor jullie optimaal kunnen genieten van deze producten.
Waar haal jij de bloemen vandaan?
Yes! Bruidswerk is gevestigd in het Westland en daarom wordt er uitsluitend gewerkt met lokale producten. Hierdoor kunnen we vers en kwalitatief goed bruidswerk leveren.
Kan ik mijn wensen doorgeven voor het bruidsboeket?
Graag horen we jullie wensen wat betreft het bruidsboeket, hierin is een hoop mogelijk. Het is prettig wanneer er meerdere foto’s worden toegevoegd bij de aanvraag zodat we een goed beeld krijgen van jullie wensen. Hierdoor kunnen we een advies geven over wat wel en niet mogelijk is. Hou bijvoorbeeld rekening met seizoensproducten.
Waarom moet je voor Yes! Bruidswerk kiezen?
Bij Yes! Bruidswerk wordt gewerkt met de mooiste lokale producten. Daarnaast zijn alle wensen bespreekbaar en willen we er vooral voor zorgen dat jullie geen omkijken hebben naar de bloemen op de dag zelf.

Laten we samen jouw bruiloft onvergetelijk maken

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!