Aankleding op maat

Voor de aankleding op de huwelijksdag kunnen we alle kanten op! Graag bespreken we ruim van te voren alle ideeën. Dan zorgen we er samen voor jullie ideeën ook realistisch zijn en dat de mogelijkheden dus helemaal aansluiten op de wensen. Voor de aankleding zijn er veel mogelijkheden. Denk hierbij aan het volgende: vaasjes op de tafel tijdens het diner, vaasjes aan de stoelen tijdens de ceremonie, grote vazen bij de entree, bloemen op de taart, een autostuk of een backdrop.

In drie stappen jouw bruiloft aankleding

Bespreking mogelijkheden

Doormiddel van verschillende foto’s die door jullie worden aangeleverd kunnen we een goed beeld vormen van jullie ideeën. Vervolgens maken een afspraak om jullie wensen te bespreken.

Datum vastzetten

Wanneer jullie akkoord hebben gegeven dan gaan we de datum vast zetten in de agenda. Vlak voor de huwelijksdag hebben we contact. Dan wordt alles nogmaals besproken en zal de aankleding helemaal naar wens zijn.

De huwelijksdag

De aankleding wordt van te voren helemaal voorbereid waardoor alle bloemen de gehele dag er fantastisch uit komen te zien. Verder hoeven jullie alleen maar te genieten.

Voorbeelden

Klik op een foto om hem in het groot te bekijken.

Veel gestelde vragen

Hoeveel kost aankleding op maat?
Dit hangt echt af van jullie wensen. Omdat we te voren de mogelijkheden doorspreken kunnen we jullie ook een prijsgaven geven. Prijs is dus afhankelijk van jullie wensen en de bloemen die hierin verwerkt worden.
Waar haal jij je bloemen vandaan?
Yes! Bruidswerk is gevestigd in het Westland en daarom wordt er uitsluitend gewerkt met lokale producten. Hierdoor kunnen we vers en kwalitatief goede bloemen leveren voor de aankleding.
Hoelang van te voren moet ik aankleding op maat bestellen?
Omdat Yes! Bruidswerk graag aankleding op maat wilt maken dat helemaal aansluit op jullie wensen is het wel te adviseren om ruim van te voren contact op te nemen. Toch last minute aankleding nodig? Uiteraard kan dit ook geregeld worden.
Kan ik mijn wensen doorgeven voor de aankleding?
Graag horen we jullie wensen wat betreft de aankleding, hierin is een hoop mogelijk. Het is prettig wanneer er foto’s worden toegevoegd bij de aanvraag. Hierdoor kunnen we een advies geven over wat wel en niet mogelijk is. Hou bijvoorbeeld rekening met seizoensproducten.
Hoelang blijven de bloemen vers?
Omdat er uitsluitend wordt gewerkt met lokale producten zullen deze bloemen altijd vers ingekocht worden. Yes! Bruidswerk zorgt er voor dat de bloemen op jullie trouwdag op hun mooist zijn. Denk bijvoorbeeld aan rozen die al wat meer open zijn waardoor jullie optimaal kunnen genieten van deze producten.
Waarom moet je voor Yes! Bruidswerk kiezen?
Bij Yes! Bruidswerk wordt gewerkt met de mooiste lokale producten. Daarnaast zijn alle wensen bespreekbaar en willen we er vooral voor zorgen dat jullie geen omkijken hebben naar de bloemen op de dag zelf.

Laten we samen jouw bruiloft onvergetelijk maken

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!